Despre mine

Sunt de formare jurnalist, cu înclinații de comunicator, blogger de ocazie, formator acreditat și consilier pentru dezvoltare personală, dar și mamă full time a trei băieți extraordinari.

Lucrez în televiziune de la 20 de ani, astfel că am avut șansa să am diverse roluri- prezentator de știri, editor, producător, realizator. Din arhivă am reușit să păstrez cele mai recente apariții.

Zeci de interviuri pentru familiile cu copii, cu sfaturi numai de la specialiști poți urmări în edițiile emisiunii 𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗫𝗫𝗜, disponibile pe canalul meu de YouTube. Tot aici gasești și rubrica 𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗔.𝗭.𝗜. (𝗔𝘀𝘂𝗺𝗮-𝘁𝗶, 𝗭𝗮𝗺𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲, 𝗜𝘂𝗯𝗲𝘀𝘁𝗲!)- un altfel de jurnal de sarcină, nominalizată la Premiile Webstock 2021 la categoria „Social Good”.

Sunt autor publicat al unui ghid de diversificare, pentru primele trei luni de alimentație solidă, cu cartea „Rețete aburite pentru mămici grăbite”

Pe blog povestesc experiențe prin care am trecut, îmi expun părerile personale despre subiecte care mă ating, dar cer și opinia specialiștilor acolo unde simt nevoia.

Despre aparițiile mele în mass media găsești linkuri aici.

Îți mulțumesc pentru vizită!

Publicitate
%d blogeri au apreciat: