Să ne răsfățăm!

Nu știu dacă e o regulă general valabilă în cazul mămicilor, dar activitățile ce țin de ingrijirea mea personală se împart înainte și după ce am născut.

Dacă în perioada de dinainte îmi permiteam mai multe răsfățuri și nu mă interesa dacă găsesc toate serviciile și toți specialiștii de care aveam nevoie în aceeși locație, dacă străbăteam Bucureștiul de la un capăt la altul, important era să-mi fie bine și să mă plac.

Ulterior, prioritățile s-au mai schimbat și, cu toate eforturile mele de a-mi face timp și pentru mine, eficientizarea a însemnat să mă autospecializez și să-mi amenajez acasă un mini salon. Da, se poate să ai unghii făcute mereu, dacă ai o trusă bună acasă și o lampă cu UV la nevoie, ca să te țină cât mai mult. Noaptea, după ce adorm copiii, vine la fix! Nu-i bai dacă te îndeletnicești să folosești un aparat cu ceară de unică folosință și înveți să aplici ceara în sensul de creștere al firelor de păr, iar hârtia ce smulge să fie trasă în sens invers. Au apărut tot felul de instrumente de onulat și aranjat părul, măști și seruri de hidratat și hrănit și părul, și tenul. Ba chiar și pentru tuns am tras lozul câștigător și nu mai pierd timpul pe drum, pentru că am găsit persoana potrivită care vine unde sunt.

Mai rar să găsesc toate astea într-un singur salon, cât mai aproape de casă, în care poți intra la nevoie, cu specialiști pe care să te poți baza pentru orice serviciu, dar mai ales care să-ți fie recomandați în funcție de ceea ce ai nevoie fix în momentul respectiv.

Recunosc, din când în când mai am nevoie să scot capul în lume, să mai aflu ce mai e nou, ce se mai poartă, cum se mai execută, cum mai sunt tratați clienții și care mai sunt standardele în astfel de servicii.

Am profitat de ocazie și n-am putut rata deschiderea celei mai noi locații GETT’S Color Bar Salon Plaza Romania. Ah, de-aș mai fi locuit în zonă, era fix ce-mi trebuia! Are toate serviciile de care are nevoie o mamă grăbită, dar care știe că merită și timp pentru ea.

gettsMultă lumină naturală- este unul din lucrurile care mi-a plăcut cel mai mult! Parcă te încarcă cu și mai multă energie, chit că oamenii, personalul, întregul design și concept te binedispun oricum. Am aflat cu ocazia asta și de multe produse noi despre care mă voi mai informa și sunt singură că își vor găsi loc în trusele mele cât de curând. Cel mai fain este că are inclus și un barbershop, deci nu este o locație destinată exclusiv femeilor. GETT’S este de altfel un veritabil trendsetter în domeniul serviciilor de înfrumusețare, cu peste 20 de ani de experiență. Au multe saloane în zone accesibile din București, deci simt că ușor ușor, pe măsură ce mai cresc și copiii și se desprind de cuib, salonul meu de acasă se va micșora considerabil. 

Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să mai citești ce postez, te rog să folosești opțiunea Follow pentru blog și Share pentru Facebook.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: