Respect!

Eu nu ma dau in vint dupa persoanele publice, bine, mai ales daca ne referim la vedetele din ziua de azi. Desi, la un moment dat al vietii mele, eram considerata si eu cam pe acolo. Probabil asta o fi fost si o greseala de-a mea, caci imi priveam jobul de „musafir” in casele oamenilor ca pe o slujba normala, nedemna de atita atentie! ok, asta e un alt subiect. Ah, si ce ma irita cunoscutii din viata publica care se afirma prin grade de rudenie cu persoane aflate pe culmi.

Tare de tot ma dezgusta si spitalele. Imediat arat si legatura dintre subiecte. Ma infioara numai gindul de a merge pe holurile murdare, de a sta la cozi pe la usi, de a primi priviri indiferente cind iti e disperarea mai mare si, vai, de a ajunge sa ma intind pe vreun pat vechi si scirtiind!

Nici dupa medici nu ma omor, decit daca-mi sint prieteni eventual si se arata dispusi sa-si dea cu parerea daca le-o cer sau daca au cabinet privat la care isi respecta programarile si ma trateaza omeneste!

O singura persoana se incadreaza in aceste trei categorii, pe care insa o admir si o respect si as recomanda-o cu incredere! Caci eu insami mi-am pus toata increderea in priceperea lui! Azi, cind i-am lasat pe mina una din cele mai importante persoane din viata mea! Il rog pe bunul Dumnezeu sa-l lumineze si sa-i dea putere sa-si foloseasca toata priceperea! E un OM care nu uita, desi acum e foarte sus, iar eu poate am mai coborit, fata de circumstantele in care ne-am cunoscut! Un om care te recunoaste si te primeste, care foloseste telefonul personal, acelasi de ani de zile, fara secretare pretioase, un om care pare ca-ti acorda toata atentia de care ai nevoie, fara sa simti ca e presat de timp si de cine stie ce probleme birocratice!

Respect, Prof Dr Catalin CARSTOIU, medic ce isi profeseaza meseria cu daruire, dar si conduce cel mai mare spital din tara, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: